Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток

 

Претседател:   Сашо Поцков
Членови: 1. Нада Ципушева
2. Амди Бајрам
3. Стојан Миланов
4. Драган Данев
5. Шпреса Хадри
6. 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.