Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Федерацијата на Босна и Херцеговина

 

Претседател:  Авдија Пепиќ
Членови: 1. Марјанчо Колевски
2. Фатмир Имеровски
3. Кенан Хасипи
4. Муса Ибраими
5. Чедомир Саздовски
6. Љубица Буралиева
7. Енес Ибрахим
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.