Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија

 

Претседател:  Милева Ѓоргиева
Членови: 1. Слаѓана Митовска
2. Авдија Пепиќ
3. Амди Бајрам
4. Соња Талевска
5. Артан Груби
6. Имер Алиу
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.