Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија

 

Претседател:   Васко Ковачевски
Членови: 1. Сашо Аќимоски
2. Весна Дамчевска
3. Соња Талевска
4. Зоран Ѓорѓиевски
5. Ејуп Рустеми
6. Ернад Фејзула
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.