Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со Парламентот на Нов Зеланд

 

Претседател:  Илија Димовски
Членови: 1. Васко Наумовски
2. Весна Пемова
3. Зоран Илиоски
4. Вјолца Мехмети-Нуредини
5. Мерал Узеири-Ферати
6. Горан Мисовски
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.