Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија

 

Претседател:  Орхан Ибраими
Членови: 1. Стојан Миланов
2. Димитар Стевананџија 
3. Иван Иванов
4. Ристо Манчев
5. Реџаил Исмаили
6. Јован Митрески
7. Бетиане Китев
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.