Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

LILJANA POPOVSKA 

 

 

Anëtar e PDM-së. E lindur më 24.5.1956 në Prilep. Maqedonase. Inxhiniere e diplomuar-teknologe, Fakulteti i teknologjisë dhe metalurgjisë - Shkup; magjistër i shkencave teknike; doktor e shkencave politike. 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.