Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Zulfi Adili  

 

Deputete e pavarur.. I lindur më 11.11.1979 në f.  Patishka Rekë, Shkup. Shqiptar. Ka kryer Fakultetin Juridik, USHT. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, anëtar 
  • Komisioni për Kulturë, anëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe ekonomi të ujerave, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë sociale, zëvendësanëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.