Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Zoran Iliosski

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur më 28.10.1962 në Manastir. Maqedonas.  Inxhinier i diplomuar elektroteknik, Universiteti "Shën  Cirili dhe Metodi". 

 

Aktivitete në Kuvend: 

 • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtar
 • Komisioni për vlerësim të bazueshmërisë së propozimit për ngritje të procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së Presidentit të Republikës së Maqedonisë, kryetar  
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, kryetar 
 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
 • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
 • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtar   
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, kryetar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.