Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Vesna Damçevska-Ilievska

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 27.11,1961 në f. Zhvan, Demir Hisar.  Maqedonase. Ka diplomuar në Fakultetin Filozofik - Psikologji. Magjistër i paqes dhe zhvillimit.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtare 
  • Komisioni për Kulture, anëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madhe Luksemburgu anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtare  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.