Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Svetllana Karapetrova 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së.  E lindur më 31.3.1965 në Shkup.  Maqedonase.  Ekonomiste e diplomuar.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendëskryetare
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.