Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Svetllana Jakimovska 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së.  E lindur më 8.6.1956 ne Shkup.  Maqedonase.  Juriste e diplomuar, Fakulteti Juridik "Justiniani I", Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtare 
  • Komisioni për vlerësim të bazueshmërisë së propozimit për ngritje të procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së Presidentit të Republikës së Maqedonisë, anëtare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, kryetare 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtare
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtare   
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë, anëtare  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.