Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Suzana Sekullovska

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 21.2.1973 në Berovë. Maqedonase.  Profesoreshë e diplomuar në mësimin klasor, Fakulteti pedagogjik "Kliment i Ohrit" - Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Kulturë, anëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, anëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.