Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Stojko Paunovski 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 20.12.1962 në f.  Çellopek, Tetovë. Maqedonas. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.