Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Sonja Talevska

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së.  E lindur më 25.8.1961 në f.  Zhvan.  Maqedonase.  Specialiste dermatovenerolog, Fakulteti i mjekësisë, Universiteti "Shën  Cirili dhe Metodi", Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madhe Luksemburgu, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.