Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Sonja Mirakovska

 

Anëtare e PRSD-së. E lindur më 12.9.1963 në Berovë. E diplomuar në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodi" - Fakulteti Juridik. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendëskryetare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtare 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, zëvendësanëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.