Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Sllave Goshev

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.  I lindur më 2.12.1977 në Strumicë.  Maqedonas. I diplomuar në Fakultetin e Teknologjisë dhe Metalurgjisë, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, anëtar
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtar  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.