Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Sllagjana Mitovska

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 29.1.1981 në Kriva Pallankë.  Maqedonase. Punëtore e diplomuar sociale, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup. Specialiste e punës sociale në shëndetësi. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtare 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.