Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Shpresa Hadri

 

Anëtare e BDI-së. E lindur më 6.3.1964 në Tetovë. Shqiptare. Ka diplomuar në UEJL. Magjistër.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, anëtare
  • Komisioni për Politike të Jashtme, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtare 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë dhe Irlandës Veriore, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërme dhe të Mesme, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.