Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Selvije Saliu

 

Anëtare e BDI-së. E lindur më 20.8.1970 në f. Vërben. Shqiptare. Sociologe-pedagoge e diplomuar, Tiranë. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Ukrainës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.