Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Sasho Pockov

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 17.5.1966 në Gjevgjeli. Maqedonas. Ka diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë - Shkup, magjistër i shkencave ekonomike. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, zëvendëskryetar
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.