Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Risto Mançev

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 4.4.1969 në Strumicë. Maqedonas.  Inxhinier i diplomuar i ndërtimtarisë, Universiteti “Shën  Cirili dhe Metodi”, Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, anëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtar• Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Konfederatës Zvicerane, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.