Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Pavlle Trajanov 

 

Anëtar i  LD-së. I lindur më 25.12.1952 në f. D. Radesh, Radovish. Maqedonas.  Jurist i diplomuar – Fakulteti Juridik "Justiniani i Parë”, Shkup, me provim të jurisprudencës. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
  • Komisioni për Politike te Jashtme, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut, me status te delegacionit shoqërues (AP NATO), zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Shtetit te Izraelit, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madhe Luksemburgu, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.