Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Pavle Sazdov

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 27.12.1983 në Shkup. Maqedonas. Magjistër i shkencave nga sfera e teknologjive të informacionit dhe komunikimit.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, anëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masave për Ndjekje të Komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe nga Ministria e Mbrojtjes, anëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
  • Komisioni i Përhershëm Anketuese për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Amerikës Latine dhe Karaibeve, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.