Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Nora Aliti 

 

Anëtare e BDI-së. E lindur më 2.3.1984 në Tetovë. Shqiptare. Ka kryer MIB School of management - Sigurimi dhe menaxhimi me rrezik në institucionet financiare.  Magjistër. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për Politike të Jashtme, anëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe ekonomi te ujerave, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit te Republikës se Maqedonisë ne Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtare 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Amerikës Latine dhe Karaibeve, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.