Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Mirvan Xhemaili 

 

Anëtar i BDI-së. I lindur më 6.10.1974 në Kumanovë. Shqiptar. Doktor i shkencave, Fakulteti Filologjik, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Kulture, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP i IEQ), anëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Dukës së Madhe të Luksemburgut, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.