Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

Mirsada Emini-Asani  

 

Anëtare e BDI-së. E lindur më 8.7.1965 në Tetovë. Shqiptare. Doktor gjinekolog-obstetër, Fakulteti i Mjekësisë.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, anëtare 
  • Komisioni për Pune dhe Politike Sociale, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bulgarisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.