Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

  

Mileva Gorgieva

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 17.3.1963 në Strumicë. Profesoreshë e diplomuar në mësimin klasor. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, anëtare 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtare 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.