Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Mile Andonov 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 10.8.1962 në Koçan. Ekonomist i Diplomuar. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.