Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

Marija Angellova

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 27.8.1980 në Shkup. Maqedonase. Magjistër i menaxhimit me resurse njerëzore. Fakulteti Pedagogjik, Universiteti "Goce Dellçev"; Fakulteti Pedagogjik "Shën  Kliment i Ohrit", Universiteti Shën  Cirili dhe Metodi", drejtimi - Mësim klasor. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendëskryetare 
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtje të Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, anëtare  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.