Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Lubomir Josifovski

 

Anëtar i PRSD-së. I lindur më 10.8.1973 në Shkup. Maqedonas. Ka magjistruar në Universitetin Shën "Cirili dhe Metodi" - Fakulteti Filozofik, shkencat historike-arkivore. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtar
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore (AP PBEJL), zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.