Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Lubisha Nikoliq 

 

Anëtar i LSDM-së.  I lindur më 5.8.1963 në Kumanovë. Serb. Magjistër i mbrojtjes së mjedisit jetësor. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masës së Veçantë Hetuese  Ndjekje të Komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të  Brendshme, Drejtorisë së Policisë Financiare, Drejtorisë Doganore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, zëvendësanëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.