Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Lubica Buralieva  

 

Deputete e pavarur. E lindur më 13.12.1952 në Strovi, Prilep. Maqedonase. Ka të kryer FADM. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Kulturë, anëtare 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtare 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtare
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.