Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Liljana Zaturoska

 

Anëtare e VMRO-DPMN-së. E lindur më 6.9.1964 në Manastir. Maqedonase. Inxhiniere e diplomuar – arkitekte, Universiteti “Shën  Cirili dhe Metodi", Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtare
 • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, zëvendësanëtare
 • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtare
 • Komisioni për Çështje te Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtare 
 • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtare
 • Komisioni i Përhershëm Anketuese për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtare
 • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtare 
 • Delegacioni në Dimensionin Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP IEQ), zëvendësanëtare
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.