Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Liljana Popovska  

 

Kryetare e PDM-së. E lindur më 24.5.1956 në Prilep. Maqedonase. Magjistër i shkencave teknike. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, anëtare
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, anëtare 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.