Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

'

 

 

 

 

Krsto Mukoski

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur më 24.9.1974 në Beograd, Republika e Serbisë.  Maqedonas. I diplomuar në Fakultetin ekonomik "Shën Kliment i Ohrit", menaxher i sigurimit.  

 

Aktivitete në Kuvend: 

  • Komisioni Anketues për Skandalin me Përgjimet, anëtar
  • Komisioni për vlerësim të bazueshmërisë së propozimit për ngritje të procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së Presidentit të Republikës së Maqedonisë, anëtar  
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, anëtar
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Mesdheut (AP e Mesdheut), shefe e delegacionit
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Hungarisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.