Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Jamin Sinani  

 

Anëtar i BDI-së. I lindur më 16.6.1967 në f. Reçan, Gostivar. Shqiptar. Ka kryer Fakultetin e Stomatologjisë, specialist. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Mesdheut (AP e Mesdheut), zëvendësanëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Polonisë, anëtar
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Turqisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.