Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Imer Aliu


 Anëtar i PDSH-së. I lindur më 26.3.1977 në Tetovë. Shqiptar.


Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masave për Ndjekje të Komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe nga Ministria e Mbrojtjes, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtar 
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentar të Këshillit të Evropës (AP e KE), zëvendësanëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë, anëtar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.