Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Goran Sugareski 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 3.8.1973 në Prilep. Maqedonas. Magjistër. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtar• Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar
  • Delegacioni në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtar 
  • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së Traktit Veriatlantik, me status të delegacionit shoqërues (AP NATO), anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Malit të Zi, anëtar  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.