Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Gjorgji Koxhabashiev  

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.  I lindur më 12.12.1962 në Veles.  Maqedonas.  Ekonomist i diplomuar, Universiteti "Shën  Cirili dhe Metodi". 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.