Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Dufe Kukoski

 

Anëtar i PLD-së.  I lindur më 1.6.1958 në Vevçan. Maqedonas. Menaxher i diplomuar, Administrata e Biznesit, Instituti i Menaxhmentit - INM. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje lokale, anëtar 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së paktit veri-atlantik (AP NATO), zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.