Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

Dragan Danev  

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. I lindur më 2.7.1974 në Koçan. Maqedonas. Profesor i matematikës, Fakulteti Matematiko-Natyror. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli i Kanalit te Kuvendit, anëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërme dhe të Mesme, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtar  
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.