Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Dragan Cuklev

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 17.8.1973 në Gjevgjeli. Maqedonas.  Ekonomist i diplomuar, Fakulteti Ekonomik. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar 
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.