Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Çedomir Sazdovski

 

Anëtar i GROM-it. I lindur më 27.12.1952 në f. Neokazë, Probishtip. Maqedonas. Doktor i shkencave të kineziologjisë.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtar 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.