Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 Biljana Nasteska


Anëtare e LSDM-së. E lindur më 14.9.1959 në Kërçovë. Maqedonase. E diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë, specialiste e psikiatrisë. 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, anëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, anëtare 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.