Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Betian Kitev 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 23.6.1985 në Shkup. Maqedonas, magjistër i shkencave politike. Fakultet Juridik "Justinian I". 


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.