Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 


Bekim Fazliu
 


Anëtar i PDSH-së. I lindur më 27.11.1979 në Shkup. Shqiptar. Ka kryer Fakultetin Juridik, Shkup.    


Aktivitetet në Kuvend: 

 • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar 
 • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarëve, zëvendëskryetar 
 • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtar 
 • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtar 
 • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar 
 • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Politike të Jashtme, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
 • Delegacioni në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim të Evropës (AP e OSBE-së),anëtar
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, zëvendësanëtar
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Kosovës, anëtar 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtar 
 • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.