Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Avdija Pepiq 

 

Anëtar i Partisë së Aksionit Demokratik të Maqedonisë. I lindur më 27.11.1961 në Shkup. Boshnjak. Ka diplomuar në Fakultetin Ekonomik - drejtimi qarkullimi-komercial, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi" - Shkup; Magjistër i shkencave ekonomike.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Këshilli i Kanalit të Kuvendit, anëtar
  • Komisioni për Ceshtje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni për Arsim, Shkence dhe Sport, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës së Bosnjë e Hercegovinës, kryetar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.