Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Amdi Bajram  

 

Anëtar i Lidhjes së Romëve të Maqedonisë. Ka lindur më 30.8.1956 në Shkup. Rom. Ka kryer shkollë të mesme tregtare. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
  • Komisioni i Përhershëm Anketuese për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Belgjikës, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërme dhe të Mesme, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.