Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Alim Bilalli   

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 11.8.1985 në f. Skudrinjë. Mysliman maqedonas. Vijon studimet pasuniversitare në sferën e menaxhimit me resurse njerëzore në UTMSH.

 
Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mundësi të Barabarta i Femrave dhe Meshkujve, anëtar
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtar 
  • Komisionit për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Konfederatës Zvicerane, anëtar
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.